Tomasz Górecki: 17 listopada 1951 – 29 września 2017. Tomek na tropie Koptów (Rocznik Muzeum Narodowego w Warszawie. Nowa Seria / Journal of the National Museum in Warsaw. New Series, 2018)
Wspomnienie