Udział Muzeum Narodowego w Warszawie w projekcie Partage Plus (Rocznik Muzeum Narodowego w Warszawie. Nowa Seria / Journal of the National Museum in Warsaw. New Series, 2025)
Streszczenia i słowa kluczowe zostały wprowadzone od numeru 8(44) czasopisma. Redakcja uzupełniła sekcję archiwalną o brakujące słowa kluczowe.